PersPeKtíva

Érdekelnek a karral kapcsolatos hírek, olvasnál egy jó verset, érdekel miről írnak szaktársaid, vagy nem tudod mit főzz? Kövesd Te is kari lapunkat itt és Instagramon

Rovataink:

Érintő

A Hallgatói Önkormányzat, illetve a karral kapcsolatos híreket olvashatjátok ebben a rovatban.

Tovább

Szak-Mai

Rengeteg hallgató ír, vagy végez kutatásokat érdekesebbnél érdekesebb témákban. Itt összeszedjük ezeket Nektek, hogy ti is megismerhessétek a fantasztikus írásokat. 

Tovább

Kult-Óra

Sokszor nem tudod mit csinálj ebben a gyönyörű városban? Igyekszünk minél több kulturális programot, új éttermeket, italozókat bemutatni Nektek. Ne aggódjatok, a külföldi szenzációkról sem feledkezünk meg!

Tovább 

Sport

Minden, ami sport, illetve a sport- és rekreációszervezés szakok információiról olvashattok itt.

Tovább

Lélek-Zet

Kicsit ki akarsz szakadni a hétköznapi nyüzsgésből? Akkor figyeld Lélek-Zet rovatunkat, ahol sosincs hiány versekből, novellákból. 

Tovább

Cheap-etke

Kollégium, esetleg albérlet lakó vagy, és már minden pénzed elfogyott, de még mindig korog a gyomrod? Figyeld a Cheap-etke rovatot, és sajátítsd el kedvenc, olcsó receptjeinket!

Bon appetite!

Tovább

Meccéspontok

Az ELTE Illyés Sándor Szakkollégium Meccéspontok nevű rendezvénysorozatának a célja az aktuális és érdekes témák körüljárása, melyek valamely szempontból különböző világok találkozásának tekinthetők, tehát metszéspontok.

Tovább

Rise Up

Külföldi hallgatóinknak szeretnénk kedveskedni ezzel a rovattal. Szeretnénk, hogy a lehető legjobb élmény legyen ittlétük. 

Tovább