#mediagroup

Ha érdekel a média, fogtál már életedben fényképezőgépet vagy videokamerát a kezedben ne habozz, jelentkezz az ELTE PPK egyetlen médiás csapatába!:)

A #mediagroup-ot 2015-ben alapította Engelmann Péter és Kerekes Zsombor. A fotós-videós csoport a kezdetektől fogva kimagasló minőséget képvisel a média világában, ennek is köszönhető, hogy sok egyetemen kívüli rendezvényre is felkérték már Őket ezen tevékenységek elvégzésére. A csoport az ELTE PPK HÖK felügyelete alatt és az animátori kör támogatásával működik non-profit alapon.

2021 GT Média stáb

Főbb tevékenységei közé tartozik a kari események megörökítése, promo filmek készítése kari rendezvényekhez, illetve a szakok és a kar promotálása a modern technológiai eszközök igénybevételével.

Jelenleg is több mint 20 taggal működik a csoport és minden év őszi félévében szakmai továbbképző napot (vagy hétvégét) tartanak, melyre a szakmában már ismertebb előadókat is meghívnak az alapító tagokon és korábbi ‘munkatársakon’ kívül.

2021 Szakmai nap

Minden évben lehetőség van csatlakozni a csapathoz, akár kezdő, akár haladó, akár profi szinten vagy érdekelt a média világában. A jelentkezni a kommunikacio@ppkhok.elte.hu illetve a kommbiz@ppkhok.elte.hu email címen lehet! A #mediagroup külön email címére is lehet küldeni: ppkmediagroup@gmail.com.

Addig is csekkoljátok a #mediagroup facebook oldalát, a korábbi munkáinkat itt találjátok meg!

Kiket kereshettek a jelentkezéssel? Dórit és Fannit!

Jelentkezni egy motivációs levél megírásával és referencia anyagok csatolásával tudsz hozzánk! Várunk minden korábbi fényképet, kisvideót, amit úgy gondolsz megmutatnál nekünk! Érdekel minket, milyen felszereléssel dolgozol és mely területeken tevékenykednél a csapatban. Ezt követi egy személyes találkozó, ahol személyesen is tudunk beszélni. Szeretettel várunk minden jelentkezőt a jövőben! Félévente hirdetünk jelentkezési időszakot, de ne tántorítson el, ha ezen kívül csatlakoznál hozzánk!

És hogy miket alkottunk eddig?

Gólyatábor és Gólyahét promo-k és aftermoviek:

Díjnyertes promo filmünk a 2018-as gólyabálra

Rendezvények fotózása

Jelenlegi tagok: Hoffer Péter, Fodor Ádám, Magyar Balázs, Hanusz Dorottya, Zsolnai Dóri, Jakobovits Lili, Engelmann Péter, Scheller Virág, Kerekes Zsombor, Szokoly Fanni, Fodor Árpád, Czako Tímea, Lucza Bernadett, Tóth Fanni, Magyar Csilla, Molnár Kitti, Sándor Kata, Szegedi Zsombor

Megrendeléssel/felkéréssel kapcsolatban kérjük keresd az aktuális Médiáért felelős referenst, vagy írj nekünk a kommunikacio@ppkhok.elte.hu email címre, vagy keress minket facebook oldalunkon keresztül!:)