#mediagroup

Ha érdekel a média, fogtál már életedben fényképezőgépet vagy videokamerát a kezedben ne habozz, jelentkezz az ELTE PPK egyetlen médiás csapatába!:)

Gólyatábor 2017

A #mediagroup-ot 2015-ben alapította Engelmann Péter és Kerekes Zsombor. A fotós-videós csoport a kezdetektől fogva kimagasló minőséget képvisel a média világában, ennek is köszönhető, hogy sok egyetemen kívüli rendezvényre is felkérték már Őket ezen tevékenységek elvégzésére. A csoport az ELTE PPK HÖK felügyelete alatt és az animátori kör támogatásával működik non-profit alapon. Főbb tevékenységei közé tartozik a kari események megörökítése, promo filmek készítése kari rendezvényekhez, illetve a szakok és a kar promotálása a modern technológiai eszközök igénybevételével.

Gólyahét 2018

Jelenleg is több mint 20 taggal működik a csoport és minden év őszi félévében szakmai továbbképző napot (vagy hétvégét) tartanak, melyre a szakmában már ismertebb előadókat is meghívnak az alapító tagokon és korábbi ‘munkatársakon’ kívül.

Gólyatábor 2019

Minden évben lehetőség van csatlakozni a csapathoz, akár kezdő, akár haladó, akár profi szinten vagy érdekelt a média világában. A jelentkezési felület hamarosan elérhető lesz, figyeljétek a #mediagroup facebook oldalát!

Gólyatábor 2018

És hogy miket alkottunk eddig?

Gólyatábor promo-k és filmek

Díjnyertes promo filmünk a 2018-as gólyabálra
ELTE Bárczi GT '18 Aftermovie

🎬 ELTE BGGyK HÖK felkérésére, a 2018-as Bárczis gólyatáborban mi készítettük el az aftermoviet.Operatőr/vágó: Zsombor KerekesDrón: Pedro Engelmann🎶 Tracklist:1. Klingande – Pumped Up2. Lost Frequencies Feat Sandro Cavazza – Beautiful Life3. Klingande & Broken Back – Wonders 4. MARGARET ISLAND & JUMODADDY FEAT. FELCSER MÁTÉ – FESZT SZERELEM

Közzétette: mediagroup – 2018. október 30., kedd
Bárczi gólyatábor aftermovie

Rendezvények fotózása

Jelenlegi tagok: Orbán Réka, Hoffer Péter, Fodor Ádám, Magyar Balázs, Hanusz Dorottya, Zsolnai Dóri, Mohos Edina, Misák Emese, Korinek Janka, Molnár Kitti, Jakobovits Lili, Engelmann Péter, Blahó Tímea, Scheller Virág, Kerekes Zsombor, Szokoly Fanni, Fejes Zsófi, Magyar Csilla, Fodor Árpád, Czako Tímea, Kozák Dániel, Muzsi Balázs

Megrendeléssel/felkéréssel kapcsolatban kérjük keresd az aktuális Médiáért felelős referenst, vagy írj nekünk a ppkmediagroup@gmail.com email címre, vagy keress minket facebook oldalunkon keresztül!:)