Animátori Kör

(Vezetőképző tábor 2019)

Ha szereted a közösséget, ha egy rendezvényen nem csupán látogató szeretnél lenni, hanem betekintést nyernél a kulisszák mögé vagy esetleg szeretnél segíteni a rendezvények megvalósításában, akkor itt a helyed az Animátori Körben (AK). Örömünkre szolgál, hogy a tagok létszáma évről-évről nő, az elmúlt év folyamán is több mint 100 új taggal bővültünk.

Ragadd meg az alkalmat és jelentkezz motivációs leveleddel, és már utazhatsz is a Bevonó táborba! A 2 féléven át tartó, 12 alkalmas képzés kiemelten foglalkozik az egyéni kompetenciák fejlesztésével, lehetőséged ad, hogy kipróbáld magad csapatjátékosként, vezetőként, különböző felelősségteljes szituációkban. A képzés állandó vázara folyamatosan építjük fel, azokat az elemeket, amelyek olyan tudást biztosítanak a részvevők számára, amit nem csupán a körön belül, de az élet legkülönbözőbb területein is hasznosítani tudnak. Elvégzése után a tavaszi Vezetőképző tábor következik, ami jeles állomás a Körhöz való csatlakozás útján. Az avatási ünnepségen átveheted az okleveled, így hivatalosan is animátorrá válsz, illetve az Animátori Kör teljes jogú tagja leszel. Az Animátori Kör az ELTE PPK önkéntes munkán alapuló, alulról szerveződő közössége.  

Célja az időszakos tevékenységeinek folyamatos fejlesztése mellett a közösségi jelleg megtartása, erősítése; a tagok szakmai kompetenciáinak erősítése; segítség nyújtása egyéni ötleteik, terveik megvalósításához.

Ezeket  az alábbi tevékenységek révén valósítja meg:

◢ Kulturális és szórakoztató rendezvények létrehozása, szervezése, lebonyolítása;

◢ Animátor- illetve kari összetartások szervezése, rendezése, lebonyolítása;

◢ A hallgatók – kiemelten a gólyák – integrálása a kari közéletbe: tanulmányi, közéleti tájékoztatásuk; közösségépítés; hagyományok átadása, identitás kialakítása;

Animátorképzés: HÖK és AK utánpótlás-nevelés

Animátorok segítségével valósulhatnak meg a kari bulik, a jótékonysági bál, a gólyabál, kari napok, a gólyahét és a gólyatáborok is.

Jelentkezzetek Ti is!
Szerezzétek meg az egyetemi évek legszebb emlékeit!
Légy te is egy igazi egyetemi közösség tagja!

A felmerülő kérdésekkel kapcsolatban keresd bizalommal az Animátor-koordinátort (Bérczes Borbála, animator@ppkhok.elte.hu) vagy a Rendezvényszervező Bizottság elnökét (Tóth Dorottya Panna, rendezveny@ppkhok.elte.hu ).