PersPeKtíva

„Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan.” – mondja a róka a kar régi barátjának, a kis hercegnek. A PersPeKtíva azért jött létre, hogy az ELTE PPK rejtélyes világa néhány pillanatra mégis láthatóvá váljon, hallgatóktól hallgatóknak. Kövess Te is Minket itt és Instagramon

Szerkesztőség

Ha érdekel kik dolgoznak éjt nappallá téve a kari lap szerkesztőségeként, akkor kattints ide és ismerj meg Minket!

Tovább

Közélet

A Hallgatói Önkormányzat, illetve a kari körök legizgalmasabb híreit 
hozzuk el Nektek. Vesszetek el a 
sokszínűségben!

Tovább

Tanulmány

Tanulási inspirációt, tudományt, Erasmust, ösztöndíjakat és még sok egyéb egyetemi apróságot gyűjtünk össze, ebbe a rovatba.

Tovább

Kultúra

Megpróbáljuk minél több szegmensét felvillantani a kari és az általános kortárs kultúrának. Szerintünk az art nem árt!

Tovább 

Esély

Karunk jelmondata: Minden, ami ember! Szeretnénk Titeket önkéntességre, társadalmi felelősségvállalásra, fenntartható életmódra ösztönözni. Lessétek meg ezzel kapcsolatos tartalmainkat!

Tovább

Sport és életmód

Ebben a rovatban a szenvedélyt igénylő sportágaktól, az egészséges étkezésig bármi előfordulhat. Minden, ami testileg és szellemileg épít és megerősít.

Tovább

PPKöltészet

A hétköznapi nyüzsgésben időnként nem József Attila vagy Závada Péter a megoldás, hanem társaid ötletes sorai. Olvass kortárs PPK-t!

Tovább

Gasztro

Ha már neked sem elég a tíz másodperces TikTok konyha backstage pillanatait bámulni, itt az ideje, hogy a hallgatótársaid receptjeitől fusson össze a nyál a szádban.

Tovább

Kollégium

Az ELTE tanulói az ország több megyéjéből érkeznek, ezért szeretnénk betekintést nyújtani a kollégiumi életbe is. Értesülhettek programokról, érdekességekről, szakkollégiumi tudományos munkákról egyaránt.

Tovább

For you

Dear World Travellers! There is a little something we would like to surprise you with so that Budapest can become a little more homey and snug for you while you are here. You will see a wide and colourful range of possibilities including gastronomy, sports and other activities.

Tovább