Delegált kör

A Delegált Kör olyan hallgatókat vár, akik nem csak elvégezni szeretnék az egyetemet, hanem az egyetemi élet szerves részévé akarnak válni, ‒ szeretnének beleszólni az őket körülvevő folyamatokba, így az oktatás és a tanulmányok szervezésébe is, képviselve ezzel saját és hallgatótársaik érdekeit.

A delegáltak ott vannak minden tanszéki és intézeti ülésen, hallgatói fórumokat, tanulmányi tájékoztatókat szerveznek, segítenek a beiratkozásban és a nyílt nap vagy a Kari napok szakmai napjának lebonyolításában, továbbá jó kapcsolatot ápolnak az oktatókkal. Tájékozottak és a tanulmányi kérdésekben is szívesen segítenek. A delegáltakkal találkozhattál a gólyatábor szakos tájékoztatóin is. Mindezen túl összetartásokat szerveznek, és minden tavasszal részt vesznek a Delegált hétvégén, ahol szakmai programok és persze csapatépítés várja őket. Ez biztosítja az összehangolt és precíz munkát, a delegáltak közötti könnyed együttműködést.

Ha szeretnél Te is e közösség részévé válni, nincs más dolgod, mint elvégezni az őszi vagy tavaszi delegált képzést, ahol megismerheted az Egyetem és a Kar szervezeti felépítésén túl tanulmányaid jogi kereteit is játékos formában.

Bármilyen kérdés esetén keress minket nyugodtan a delegaltak@ppkhok.elte.hu e-mail címen. A jelenlegi delegált koordinátorunk Bárkányi Eszti!