Felhívás csereprogramra

Kedves Hallgatók!

Örömmel jelentjük, hogy 2017 áprilisában (25-30-ig) lehetőségetek nyílik Berlinbe utazni egy csereprogram keretében.

FONTOS tudnivalók:

  • A csereút költségeinek egy részét valószínűleg az egyetem állja, így Nektek -a saját költőpénzeteken kívül- csupán a repülőjegyetek költségeit kell állnotok (kb. 15-20.000 forint), illetve a német diákok fogadásakor az ellátás egy részét.
  • A részvétel egyik feltétele, hogy BA-s vagy MA-s pszichológushallgatók legyetek.
  • A részvétel másik feltétele, hogy mivel ez egy csereprogram, vállaljátok, hogy november 15 és 20 között elszállásoltok egy német cserediákot (aki cserébe áprilisban a ti szállásotokat fogja biztosítani). Emellett ebben az időszakban is részt vesztek a programok szervezésében, amivel a csoportnak készülünk, pl. városismereti túra, Pub Quiz, múzeumlátogatás.
  • A jelentkezésnél előnyt élvez, aki a korábbi csereprogramokkal (Groningen, Utrecht, Nijmegen) még nem utazott ki.
  • Előnyt jelent, azonban nem feltétel a német nyelvtudás.

A kiutazó csoportnak lehetősége nyílik körbejárni a német fővárost, betekinteni a Humboldt Egyetem mindennapjaiba és rengeteg érdekes és izgalmas programon részt venni. Nem beszélve az idegen nyelv gyakorlásáról és sok, értékes új kapcsolatról.
A csereprogramra október 16-án (vasárnap) este 8-tól tudtok jelentkezni egy google kérdőíven keresztül, amit a PPK HÖK Facebook oldalán fogunk közzétenni ebben az időpontban.