Publikálási lehetőség pszichológia szakos hallgatóknak!

Az alábbiakban a Szegedi Tudományegyetem felhívását olvashatjátok, ha felkeltette az érdeklődéseteket, jelentkezzetek bátran:)

Van egy kiválóan sikerült műhelymunkád, szakdolgozatod, vagy kutatásod, aminek az eredményeit publikálni szeretnéd? Az Impulzus – Szegedi Pszichológiai Tanulmányok 2017-es számába kéziratokat várunk BA és MA képzésen tanuló diákszerzőktől,  2017 március 15-i beadási határidővel! 

Az Impulzus – Szegedi Pszichológiai Tanulmányok lektorált online folyóirat.  Célunk az, hogy a tudományos munka iránt érdeklődő hallgatók publikálhassanak egy olyan fórumon, amelyik „rájuk van szabva”. Leendő szerzőinket részletes segédanyagokkal készítjük fel a kéziratok benyújtására, lektoraink pedig a szokásosnál részletesebb, a kézirat javítását elősegítő értékeléssel látják el anonim bírálati folyamatban a szerzőt illetve a szerzőket. Bírálóink a pszichológus képzőhelyek oktatói, valamint külföldön vagy itthon akadémiai közegben dolgozó korábbi hallgatóink közül kerülnek ki. A benyújtott kéziratokat kettős vak bírálati eljárás alá vetjük, minden kéziratot két lektor bírál el. Részletes útmutató a honlapon: http://www.pszich.u-szeged.hu/impulzus/  Kérdéssel fordulni lehet Szokolszky Ágneshez, a folyóirat főszerkesztőjéhez: szokolszky@gmail.com email címen.

Books-2