Harmadik évadához érkezett a Hogyan Tovább?

A továbbiakban a Karrierközpont felhívását olvashatjátok:

Az előadássorozat 2014 őszén indult útjára, és azóta túl van a 16. állomásán is. Állandó előadónk, Limpár Imre szakpszichológus, olyan érdekes témákat feszegetett az elmúlt két évben, mint az időgazdálkodás, az önmagunkhoz fűződő viszonyunk, vagy a környezetünk felénk áramló elvárásai.

Az előadások beosztása immáron rutinná vált: Imre mindig 70 percet ad magának, hogy körbe járja az aznapi témát. Előadásai sosem szárazak, rengeteg hasznos, gyakorlati tanáccsal vértezi fel a közönségét, melyet rendszerint humoros formában tálal. Amikor saját mondanivalóját lezárja, átadja a szót a hallgatóságnak. Az ilyenkor érkező kérdésekre – ahogy ő mondja – vagy válaszol, vagy álválaszt ad, vagy legalábbis reflektál.

A helyszín ismét a Gólyavár impozáns előadóterme, az első emeleti Mária Terézia terem.

Szeptember 27-én 18:00 órai kezdettel várjuk az érdeklődőket:

Az első előadás címe Te is lehetsz kiválasztott, avagy a munkaerő-piaci pókerjátszmák titka.

Ez már önmagában sok apró trükköt sejtet: melyik lapunkat mikor és hogyan érdemes kijátszani abban a sajátos “játéktérben”, amit munkaerőpiacnak nevezünk?

Van vajon titkos összetevő? Lehetséges, hogy a kiválasztottság ne a híres mázli-faktoron múljon, hanem sokkal inkább rajtunk? És adódik az örök talány: mikor szabad, lehet, kell vagy épp érdemes blöffölni?

Ezekre a kérdésekre keressük a választ. Előadónk abban hisz, hogy mindig van másik út, hogy mindig tehetünk mást, mint, amit eddig tettünk, s pont ezért lehetséges a változás és változtatás.

A megoldás- és gyakorlatorientáltság, valamint a sok-sok praktika most sem marad el.

MIVEL A TEREM BEFOGADÓKÉPESSÉGE KORLÁTOZOTT, KÉRJÜK RÉSZVÉTELI SZÁNDÉKOD AZ ALÁBBI ŰRLAP KITÖLTÉSÉVEL JELEZD!

forrás: karrierkozpont.elte.hu