Indul a PPCup!

17194053_1586408861388801_1488091997_oNagy örömömre szolgál bejelenteni, hogy a héten elindul a kar vadiúj házkupájának jelentkezési időszaka! De hogy mi is ez pontosan? A PPCup egy 3 fordulós megmérettetés, amelynek keretein belül a kar szakjainak évfolyamjai (továbbiakban: szakfolyamok) fognak összecsapni egymással, hogy kiderüljön, ki a legjobb!

Az adott szakfolyamok (pl. Sportszerv másodévesek, Pszichó elsőévesek… stb) 3 területen mutathatják meg, hogy mennyivel jobbak a többieknél, egy műveltségi, egy sport, és egy kocsmasport verseny keretein belül.

De mit kap a nyertes? Azon túl, hogy minden egyes forduló nyerteseit díjazzuk, maga a nagyverseny sem fog babra menni. A nyertes szakfolyam nem kisebb nyereményben fog részesülni, mint abban, hogy miután a záró ceremónián átveheti a kupát, ahol hivatalosan is ki lesznek kiáltva a kar első számú szakfolyamának, fél évig kint lesznek az adott szakfolyam képei a Kazyban és az Izuban! A díj tehát a hírnév és az örök dicsőség (+egy kis lélekerősítő, hogy könnyebben kipihenjék a nagy megmérettetést).

Hogyan lehet jelentkezni? Minden szakfolyam egy minimum 12 és maximum 18 fős csapattal tud jelentkezni. Nincsen semmi más dolgotok, mint összeállni legalább 12-n, és elküldeni a csapat névsorát a sport@ppkhok.elte.hu email címre (a tárgy legyen: PPCup „szakfolyam” (szóval például: PPCup reki3)) március 13. éjfélig.

Jó de mégis miért jelentkezzek? Ha szereted a PPQ-k hangulatát, ha szeretsz focizni, esetleg a kocsmasportokat, akkor mindenféleképpen megéri ott lenni. Ha szereted a szakod, és be akarod bizonyítani, hogy márpedig az a legjobb szak a karon, akkor szintén mindenképpen ott a helyed. De ha esetleg csak szeretnél történelmet írni, mint az első PPCup nyertes csapatának tagja, akkor szintén megéri összeszedni a többieket és nevezni. Emellett az se rossz érzés, ha fél évig a te képed lesz kint mindenhol az egyetemen. Ha bármi kérdés van, akkor akár itt kommentben, akár a sport@ppkhok.elte.hu címre egy emailben bátran tegyétek fel. Ha nincs, akkor pedig hajrá, legyetek ti is a részei egy új hagyomány születésének!

Rónaszéki Rómeó
sportreferens