Kedves gólyák! Leveletek érkezett, érdemes elolvasni!

Monsters-University-nerd
Üdvözlünk Kedves Gólya!

Ha már rég nem csak egy kölyök vagy a 402-es tanteremből, és még a Beverly Hills-i Gimnázium sem jelentett gondot, akkor éppen itt az ideje, hogy üdvözöljünk a hihetetlen PPK családjában!

Cukor, só, és minden mi jó…ezekből az összetevőkből próbáltuk Nektek megalkotni a tökéletes lezárását az idei nyárnak, ami nem lehet más, mint az 1001 éjszakán át tartó Gólyatábor! Aprajafalva és a Százholdas pagony határában csodálatos mesebeli lényekkel körülvéve tehetsz szert olyan felejthetetlen élményekre, amelyeket még maga Andy Anderson sem tud majd felülmúlni végtelen történeteivel.

Az együtt töltött hét alatt nem csak hogy megtalálhatjátok Eldorádót, a pasa kincsét és a gumibogyószörp titkos receptjét, de ezalatt a “tejfelező” út alatt olyan csodás lényekre tehettek szert, akik még sokáig segítenek majd, hogy közös erővel győzedelmeskedjetek minden gonosz felett és a jó elnyerje méltó jutalmát!

 Ha érzed, hogy messze hív a nagy folyó, és megtapasztalnád az örök fiatalságot Sohaországban, nem kell mást tenned, mint jelentkezni egy a továbbiakban kézbesítésre kerülő online felületen, míg az utolsó rózsaszirom le nem hullik, és elmúlik a varázslat!

 A kaland a PPK-gőzmozdonyával 2017. augusztus 28-án indul útjára a mesés Keleti Pályaudvarról, majd a varázslatos iskolabusz repít Téged és társaidat két jótevőtökkel együtt a végső úticélotokhoz, Túl az Óperenciára.

 Jelentkezésed után várd türelemmel, míg a két szorgos jótevő el nem lát további információval, hogy a várva várt happy end beteljesülhessen!

 Hamarosan találkozunk, addig pedig már csak egy kérdés maradt hátra: Mindenki kész?

Ha bármi kérdésetek van, nyugodtan írjatok nekünk a elteppkgt@ppkhok.elte.hu címre.