Mondd te a diplomaosztó ünnepségen a beszédet!

Add-Humor-to-a-Graduation-Speech-Step-17

Kedves frissen végzett Hallgatók!

Gratulálunk a sikeres záróvizsgátokhoz és az eredményes szakdolgozathoz! A júniusban végzett hallgatók diplomaosztó ünnepsége 2017. július 25-én kedden és július 27-én csütörtökön kerül megrendezésre.

Július 25-én 10:00 órakor a pszichológia MA és a (korábbi rendszerű) pszichológia egyetemi szakon végzettek, 13:00 órakor a pszichológia BA szakon végzettek, 15:00 órakor szakirányú továbbképzésben a coach – üzleti edző, a pedagógiai szakpszichológus, a szexuálpszichológiai szakpszichológus és a tanácsadó szakpszichológus szakon végzettek vehetik át oklevelüket.

Július 27-én 10:00 órakor a pedagógiai BA, a (korábbi rendszerű) pedagógia egyetemi szakon, a neveléstudományi MA, a tanári MA és a (korábbi rendszerű) egyetemi tanári képzésben részt vettek,

13:00 órakor az az andragógiai BA, az andragógia MA, a rekreációszervezés és egészségfejlesztés BSc, a sportszervező BSc és az interkulturális pszichológia és pedagógia MA szakon végzettek, 15:00 órakor szakirányú továbbképzésben a fejlesztőpedagógus, a közoktatási vezető és pedagógus szakvizsga, a mentortanár, a múzeumpedagógiai szaktanácsadó, a pedagógus szakvizsga, valamint a tehetségfejlesztő szaktanácsadó szakon végzettek vehetik át oklevelüket.

A hagyomány szerint a végzős hallgatók nevében egy hallgató ünnepi beszédet mond minden turnusban, abban az esetben ha többféle szak szerepel a turnusban, két hallgató mond beszédet, melynek terjedelme maximum 1 A/4-es oldal.

Ha felkeltette érdeklődésedet a lehetőség, akkor jelentkezz 2017. július 15. 23:59-ig az elnok@ppkhok.elte.hu címen a szakod és turnusod megnevezésével, illetve egy néhány mondatos összefoglalóval, hogy miért szeretnél végzős beszédet mondani. Várjuk a jelentkezéseket!