PPK-Diplomaosztó ünnepség 2017

A Pedagógiai és Pszichológiai Kar 2017. július 25-én kedden és július 27-én csütörtökön rendezi meg budapesti helyszínű diplomaosztó ünnepségeit a 2016/2017. tanév tavaszi félévében végzettek számára.

Helyszín: ELTE Pedagógiai és Pszichológiai Kar, Aula (Budapest VII., Kazinczy u. 23–27.)

Letölthető meghívó

  1. július 25-én kedden:

10:00 órakor a pszichológia MA és a (korábbi rendszerű) pszichológia egyetemi szakon végzettek,

13:00 órakor a pszichológia BA szakon végzettek,

15:00 órakor szakirányú továbbképzésben a coach – üzleti edző, a pedagógiai szakpszichológus, a szexuálpszichológiai szakpszichológus és a tanácsadó szakpszichológus szakon végzettek vehetik át oklevelüket.

  1. július 27-én csütörtökön:

10:00 órakor a pedagógiai BA, a (korábbi rendszerű) pedagógia egyetemi szakon, a neveléstudományi MA, a tanári MA és a (korábbi rendszerű) egyetemi tanári képzésben részt vettek,

13:00 órakor az az andagógiai BA, az andragógia MA, a rekreációszervezés és egészségfejlesztés BSc, a sportszervező BSc és az interkulturális pszichológia és pedagógia MA szakon végzettek,

15:00 órakor szakirányú továbbképzésben a fejlesztőpedagógus, a közoktatási vezető és pedagógus szakvizsga, a mentortanár, a múzeumpedagógiai szaktanácsadó, a pedagógus szakvizsga, valamint a tehetségfejlesztő szaktanácsadó szakon végzettek vehetik át oklevelüket.

Az oklevelek átvételére jogosultak névsorát a vizsgaidőszak lezárultát követően itt tesszük közzé, valamint az ünnepségre az érintetteknek a meghívót elektronikus úton is elküldjük, illetve a Neptun tanulmányi rendszerben is tájékoztatjuk őket személyes üzenet formájában.

Budapest, 2017. június 22.

ELTE Pedagógiai és Pszichológiai Kar

Tanulmányi Hivatal