A Szondi-teszt klinikai pszichológiai alkalmazása – Esetelemző szeminárium

2019. tavaszán „A Szondi-teszt klinikai pszichológiai alkalmazása” címmel esetelemző szeminárium indul a dr. Szondi Lipót Emlékalapítvány szervezésében.

Az esetelemző szemináriumra azokat várjuk, akik már ismerik a teszt kiszámítási módját, és esetelemzéseken keresztül szeretnék tovább mélyíteni a tudásukat. A középpontba a teszteredmények értelmezése, interpretációja kerül. A kurzus célja a gyakorlatban hasznosítható ismeretek prezentálása, a gyakorló pszichológus pszichodiagnosztikai ismereteinek bővítése. A tanfolyam többek között azok számára hasznos, akik a klinikai pszichológia, az igazságügyi szakértés, a pedagógiai pszichológia, a nevelési tanácsadás, a pályaválasztási tanácsadás területén dolgoznak, illetve kívánnak elhelyezkedni.

Mivel a Szondi tesztet csak pszichológusok használhatják, a tanfolyamra pszichológus hallgatók, illetve pszichológus kollégák jelentkezését várjuk! 

Fontos továbbá, hogy a tanfolyamra csak azok jelentkezhetnek, akik a 10-profilos Szondi-teszt felvételében jártasak, s azt igazolni is tudják (pl. a Szondi Alapítványnál elvégezték a Szondi-teszt elméleti, jelölő tanfolyamot vagy egyetemi indexmásolatot mutatnak be alapozó Szondi-kurzus elvégzéséről).

A tanfolyam oktatója: Dr. Reinhardt Melinda, klinikai szakpszichológus, egyetemi adjunktus

Időpont: A tanfolyam 24 órás (16 kontakt óra + 8 óra önálló otthoni munka). Az órák időpontja: 2019. február 16.; március 9.; április 6.; május 11. Mind a négy napon 9:30-13:00 óráig.

Helyszín: ELTE Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Kar, 1097, Budapest, Ecseri út 3.

Részvételi díj az alapítványi támogatás mellett 28 000 Ft, amelyet a tanfolyam helyszínén, az első alkalommal, egy összegben, készpénzben kell befizetni.

Az alapítvány a tanfolyam céljára és idejére díjmentesen tesztet kölcsönöz.

Tanúsítvány, akkreditációs pontok: A kurzus elvégzéséről a hallgató – amennyiben számottevő hiányzása nincsen (maximum 10%-os hiányzás megengedett), és a kurzust lezáró dolgozatát leadta – hivatalos tanúsítványt kap, mely igazolja, hogy a tízprofilos Szondi-teszt alkalmazásában jártasságot szerzett. A tanfolyam „A Szondi-teszt klinikai pszichológiai alkalmazása. Esetelemző szeminárium.” címmel a következő számmal került akkreditációra: PTE ÁOK/2019.I./00153. A tanfolyam akkreditált pontértéke: 32.

A tanfolyamra jelentkezni online jelentkezési lap kitöltésével lehetséges, amelyet a következő honlapról érhetnek el: www.szondialapitvany.hu
További információt a következő e-mail címen lehet kérni: szondi.alapitvany@gmail.com

Kapcsolattartó személy: Almási Zsófia