Szombathelyi animátor képzés

Kedves SEK-es Hallgatók!

Érdekel benneteket a kari és egyetemi rendezvények szervezése? Szeretnétek aktív alakítói lenni az egyetemi közéletnek? Képbe kerülnétek a titeket és a szaktársaitokat érintő tanulmányi ügyekkel kapcsolatban? Ha szereted a közösséget, ha egy rendezvényen nem csupán látogató szeretnél lenni, hanem betekintést nyernél a kulisszák mögé vagy esetleg szeretnél segíteni a szombathelyi rendezvények megvalósításában, akkor itt a helyed!

A Karunkon nagy hagyományoknak örvendő animátor képzést most elvisszük nektek Szombathelyre! A két alkalmas képzés első alkalma március 22-én, csütörtökön lesz Szombathelyen, a második alkalom pedig április közepén. Mind a két alkalom nagyjából egy egész délutánt vesz igénybe.

Amennyiben felkeltette érdeklődéseteket ez a lehetőség a részletekkel és a jelentkezéssel kapcsolatban keressétek Karacsi Gábort személyesen, vagy a szombathely@ppkhok.elte.hu e-mail címen, de további információkat szerezhettek az alelnök@ppkhok.elte.hu vagy az animator@ppkhok.elte.hu e-mail címeken is.

Várunk mindenkit sok szeretettel!