Kari online felületek

Kedves Gólyák!

Tudjuk, hogy mindig az első lépések megtétele a legnehezebb. Ebben szeretnénk titeket segíteni azzal, hogy bemutatjuk karunk online felületeit. Nem tudod, hogy hol keresd meg az oktatóidat? Megnéznéd a mintatantervedet? Esetleg valamilyen űrlapra vagy formanyomtatványra lenne szükséged?

Ezek mind-mind megtalálhatók a kar honlapján, amely mindezek mellett még számos egyéb kincset rejt, köztük például a PPK teljes képzéskínálatát.
Ha megismernéd oktatóinkat és hallgatótársaidat, vagy simán csak „képet szeretnél kapni” arról, hogy mi áll a „minden ami ember” mottó mögött, kövesd a PPK-t Instagramon is!

Rövid történetek segítségével igyekszünk bemutatni, kik is alkotják a PPK családot és hogyan telnek nálunk a mindennapok. Emellett örömmel ajánljuk figyelmetekbe a PPK hivatalos Facebook-oldalát is, ha naprakész szeretnél lenni a diákokat érintő híreket illetően, hiszen itt számos fontos hírrel, érdekes interjúval és eseménnyel találkozhatsz. Így biztos nem fordulhat elő, hogy lemaradsz az ösztöndíjlehetőségekről, a nyári egyetemről vagy híres külföldi partneregyetemeink professzorainak előadásairól!

Persze, gondoltunk külföldi vagy leendő külföldi hallgatóinkra is. Ha van olyan külföldi ismerősöd, aki idén került a PPK-ra, esetleg tervezi, hogy hozzánk jelentkezzen, mindenképpen mutasd meg neki a kar angol nyelvű Facebook oldalát, valamint az applyppk.elte.hu-t, ahol informálódhat a nálunk végezhető szakokról, valamint egy kis ízelítőt kaphat a már nálunk tanuló külföldi hallgatóktól, hogy miért is éri meg minket választani.