Szerepelj te is a Tudományperspektívában!

Kedves Hallgatók!

Újabb pályázási időszakot hirdetünk a Tudományperspektíva újságba. Ezt azért tesszük, mert az előző alkalommal igen kevesen jelentkeztetek, és nem akartunk egy rövid, a PPK-t kevésbé reprezentáló újságot kiadni. Szeretnénk, hogy minél szélesebb réteget bemutatva a PPK-n folytatott kutatásokból, egy színes, érdekes újságot tudjunk kiadni.

A Tudományperspektíva egy ISSN számmal rendelkező újság: a cikked megjelenése tehát publikációnak számít. Ez előny MA felvételinél, beleírhatod az önéletrajzodba, számos pályázatnál számít. Ez csak PPK-s hallgatóknak adódó lehetőség és érdemes kihasználni, hiszen akár egy igazán minőségi műhelymunkával is bekerülhetsz! Ezen kívül természetesen megmutathatod őseidnek, hogy benne vagyol az újságban!

Jelentkezni bármely eredeti anyaggal lehet, ami még máshol nem jelent meg. A kéziratra a hagyományos APA formátum érvényes (http://www.apastyle.org/manual/). Kéziratokat magyar és angol nyelven fogadunk el. Elbírálni a PPK HÖK tudományos referense és megbízott segítsége végzi folyamatosan. Elfogadásról azonnal jelzünk, amennyiben MA felvételihez kellene, tudunk megjelenésről igazolást adni.

Az anyagokat a tudomany@ppkhok.elte.hu címre küldjétek.

Leadási határidő: 2016. május 27. (péntek)

Hajrá! 🙂

 

Üdvözlettel,

Ribáry Gergely

PPK HÖK – tudományos referens