November 10-e, a PPK legelegánsabb napja

Pénteken a PPK-sok nagy része felölti legelegánsabb ruháját és felveszi legszebb cipőjét, ugyanis ekkor rendezik meg sokak kedvenc eseményét, a gólyabált. A hagyományos programok mellett minden év tartogat valami újítást, nézzük mi vár rátok 2017-ben.

  • Ha még nem vettél volna jegyet, itt tudod megtenni: https://goo.gl/UxxNS4 , vagy nyitvatartási időben a PPK HÖK irodájában. Nem érdemes az utolsó pillanatra hagyni, nehogy lemaradjatok a bálról!
  • A helyszín a Lágymányosi Kampusz Északi Tömbjében található Gömbalua lesz, ahova legkönnyebben a 4-6-os villamossal juthattok el, a Petőfi híd (budai hídfő) megállónál kell leszállni, majd a Bubi állomás felé kell elindulni, és a park után az első épület aulája lesz a bál helyszíne.
  • A kapunyitás időpontja 21:00, utána pedig 1 órán keresztül ital akciókkal várunk titeket. Az est fellépői a Puskás Peti fémjelezte The Biebers és az egyetemi bulik koronázatlan királya, DJ Plattenz.
  • A későn érkezők figyelmébe ajánljuk, hogy a koncertek mellett gólyakeringő, animátori tánc és holdfénykeringő is színesíti a programot, így érdemes egy kicsit hamarabb érkezni a megszokott buli-időpontnál.
  • A hazajutás sem lesz nehéz, a 6-os villamos egész éjjel közlekedik, a 918-as éjszakai busszal pedig Kelenföld (minden óra 28 és 58 perckor indul) ill. Zugló/Árpád híd/ Óbuda (minden óra 01 és 31 perckor indul) felé juthattok el.

Facebook esemény és a további részletek: https://goo.gl/sS6pu3

Ha kérdésetek van, írjatok nekünk nyugodtan Facebookon, vagy személyesen az irodában is feltehetitek.

Pénteken #ottali!