Rangos kitüntetésben részesült karunk oktatója

Az április 19-én tartott közgyűlésén osztotta ki díjait a Magyar Egyetemi-Főiskolai Sportszövetség, melyekkel az egyetemi sportért végzett kiemelkedő munkájukért ismertek el több oktatót, sportszakembert. Köztük volt karunk oktatója, Janecskó András is, aki a sporttudományi képzésben való részvétele mellett az ELTE atlétikai képzésének, valamint a sportág fejlesztésének, illetve az atlétikai csapat versenyeztetésének és edzésének egyik legjelentősebb személye. Nagyon nagy részben neki köszönhető, hogy a tavalyi évben, 22 évnyi nyeretlenség után végre újra egyetemi bajnok lett az ELTE atlétikai csapata.

Az egyetemen és összességében az egyetemi sportban végzett munkájáért kapta a Magyar Egyetemi-Főiskolai Sportért Életműdíjat. Talán minden kétséget kizáróan jogosan.

cikk

Janecskó András mellett egyetemünk még két alkalmazottját díjazta a szövetség. Szepesiné Kreisz Andrea, aki szintén a PPK oktatója, a MEFS Hajós Alfréd Aranyplakettje az Egyetemi-Főiskolai Sportért díjat vehette át, míg Hurtik Péter János (SZOESE) a Fiatal sportszakemberek Németh Angéla Magyar Egyetemi Sportért Érdemérmét.

Rónaszéki Rómeó