Pszichológia szakos hallgatók jelentkezését várják!

Hallgatók jelentkezését várjuk a Pszichológiai Intézetben működő, szerencsejátékosok számára létrehozott telefonos és internetes segélyszolgálatnál.

2013 szeptemberétől telefonos és internetes segélyszolgálatot indítottunk szerencsejátékosok számára a Pszichológiai Intézetben, melyhez pszichológia szakos hallgatók jelentkezését várjuk. A tanácsadói munkáért óradíjat fizetünk.

A tanácsadói munkát térítésmentes elméleti és gyakorlati képzés előzi meg, melyre a „Telefonos és online segítségnyújtás szerencsejátékkal összefüggő problémák esetében” (PSZB17-133:12), vagy a „Telefonos és online segítségnyújtás szerencsejátékkal összefüggő problémák esetében” (PSZM-KE-127:23) című kredites kurzusok, valamint további gyakorlati képzések keretében kerül sor.

A jelentkezési szándékot kérjük minél előbb jelezni a kurzus felvételével a Neptun rendszerben, továbbá Eisinger Andreánál a szerencse@ppk.elte.hu email címen.

A tanácsadói munkáról, illetve a képzésről 2018. február 16-án, 10.00-10.45 között a KAZY 217-es termében tartunk tájékoztatót, illetve a szerencse@ppk.elte.hu e-mail címen vagy a (+36) 20/399-8680-as telefonszámon lehet érdeklődni.

A sikeres képzésről az azt teljesítők tanusítványt kapnak.

A jelentkezéseket a kurzus felvétele mellett a szerencse@ppk.elte.hu e-mail címen várjuk, név, email cím és telefonszám megküldésével.

A program szakmai vezetője: Berczik Krisztina

Koordinátor: Eisinger Andrea