ELTE PPK Hallgatói Önkormányzata pályázatot ír ki a Külügyi Bizottsági tag tisztség betöltésére.

PÁLYÁZATI KIÍRÁS

Az ELTE PPK Hallgatói Önkormányzata pályázatot ír ki a Külügyi Bizottsági tag tisztség betöltésére. Ha érdekel az interkulturalitás és a sokszínűség, ha meg szeretnél ismerkedni a karon tanuló külföldi hallgatókkal és szeretnéd gyakorolni az idegennyelv-tudásodat, akkor a Külügyi Bizottságban a helyed!

Külügyi Bizottsági tagként részese leszel az ELTE PPK Hallgatói Önkormányzatának. Főbb feladataid közé fog tartozni, hogy kapcsolatot tarts a külföldi hallgatókkal, hogy segítsd őket és az érdekeiket képviseld. Ezen kívül a félév során a külföldi hallgatóknak szervezett események lebonyolításában is szereped lesz a karon. Továbbá a kari főmentor munkáját is segítheted.

Jelentkezni egy motivációs levéllel és egy önéletrajzzal tudsz. Mind a két dokumentumon kérünk, hogy tüntesd fel a nevedet, szakodat és elérhetőségedet. A motivációs levélben kérünk, hogy fejtsd ki azt, hogy miért döntöttél a jelentkezés mellett, továbbá, hogy milyen ötletekkel tudnál hozzájárulni a Külügyi Bizottság munkájához. Terjedelme körülbelül 1500 karakter legyen.

Jelentkezésedet nagy szeretettel és izgalommal az alábbi e-mail címekre várjuk (kérünk, hogy mindegyik e-mail címre küldd el):

elnok@ppkhok.elte.hu

alelnok@ppkhok.elte.hu

kubtag@ppkhok.elte.hu

kulugy@ppkhok.elte.hu

ppk@elte.esn.hu

Pályázási időszak: 2019. október 30. 16.00- 2019. november 6. 23.59