Mentorfelvételi

3803

Kedves Mentorjelölt! 🙂

Elgondolkodtál már azon, hogyan gyakorolhatsz egy vagy akár több idegen nyelvet teljesen ingyen minden nap?
Hogyan ismerhetsz meg új kultúrákat, anélkül, hogy elutaznál?
Hogyan vehetsz részt jobbnál jobb programokban egy jó kis nemzetközi társaságban?
Hogyan szerezhetsz pluszpontokat az Erasmus jelentkezésnél?

Ha ezek közül egy is eszedbe jutott már, a Mentorság a Neked való feladat!

De kik is vagyunk mi, Mentorok?

Mi segítjük a kar és az egyetem külföldi hallgatóit itt tartózkodásuk alatt, eligazítjuk őket a kari tanulmányi életben és évről-évre számtalan programot szervezünk nekik, hogy a legtöbbet kihozhassuk az Erasmus félévükből – és mellette mi is jól szórakozunk.

Légy tagja egy különleges és összetartó csapatnak, csatlakozz a PPK Mentor Köréhez! Ehhez a következő dolgokat kell tenned:

  • Írásbeli forduló: Február 8-a és 28-a között kell elküldened az 🇬🇧ANGOL🇬🇧 nyelvű (fél-1 oldalas) motivációs leveled és releváns önéletrajzodat az application@esnelte.hu e-mail címre!
  • Szóbeli forduló: Az önéletrajz és motivációs levél alapján behívunk egy szóbeli beszélgetésre, ahol jobban megismerünk Téged és felmérjük a nyelvtudásodat is.
  • Mentorképzés: A felvételt nyert Mentorok számára egy képzést szervezünk, ahol a legfontosabb információk átadása mellett csapattá kovácsolódhatunk. Ezen a részvétel kötelező, de miért is hagynád ki?:)
  • Mentortábor: A mentorok számára minden félévben Mentortábort szervezünk, mely tavasszal, áprilisban, illetve ősszel, októberben kerül megrendezésre összegyetemi szinten. Ez egy általában hétvégi rendezvény, melyen a résztvevők bővebb információt kapnak a mentorrendszerről, megismerkednek a rendszer tagjaival, volt mentorok mesélnek tapasztalataikról, mindezt előadások és egyéb szórakoztató programok mellett.

Várjuk jelentkezésedet!