Köszöntünk Titeket a PPK-n!

Kedves Gólyák!

Először is szeretnénk gratulálni Nektek a sikeres felvételihez, reméljük, pár év múlva úgy gondoltok vissza erre a napra, mint életetek egyik legjobb pillanatára. Mi már tudjuk, hogy a PPK a világ legvarázslatosabb kara, erről hamarosan Ti is megbizonyosodhattok!

A legfontosabb információkat az ELTE e-mailben fogja kiküldeni Nektek, arra a címre, amit a jelentkezésnél megadtatok, papír formában nem fog érkezni semmi, ezt ne is várjátok.

A könnyebb információáramlás és az átláthatóság miatt minden 2023-ban indult szakra létrehoztunk egy-egy Facebook csoportot, így arra kérünk Titeket, ilyet már ne csináljatok, csak kavarodás lenne belőle.
Csatlakozáskor a rendszer két kérdést tesz fel nektek, egy jelszót kér amely megtalálható a csoport szabályzatában (2003), illetve egy indoklást, miért csatlakoznátok a csoporthoz (ide elég ha beírjátok, hogy most nyertetek felvételt az adott szakra).

A csoportok linkjeit itt találjátok:

Közös 2023-es gólyacsoport:

Alapszakok:

Mesterszakok:

Tanárképzés:

A gólyatáborról hamarosan érkeznek infók, ha bármi kérdésetek van nyugodtan keressetek minket Facebook oldalunkon, Instagramon vagy a kommunikacio@ppkhok.elte.hu címen.

Keressétek fel továbbá a karunk hivatalos Facebook oldalátInstagram oldalát és Weboldalát további információkért. A kollégiumokkal kapcsolatban itt kaphattok naprakész információkat!

Gólyatáborban és gólyahéten találkozunk!